Overslaan naar inhoud

Champagne met Karakter

Proef de handtekening van de wijnboer

Wij kiezen bewust niet voor de grote en bekende merken, maar werken samen met de kleine boeren die hun eigen druiven verbouwen, de oogst zelf verwerken en bottelen. Want daar zit echte ambacht in, en dat proef je. Karakter noemen wij dat ook wel. Verwacht dus geen “standaard” champagnes maar pareltjes uit de champagne streek.  We selecteren op prijs, kwaliteit en exclusiviteit. Want waarom betalen voor de naam als het gaat om de smaak? Zo laten we iedereen kennis maken met écht lekkere bubbels.

Siegfried Huijgen
De bubbelbroeders staat voor kwaliteit
Lees verder
De bubbelbroeders leveren consistent mooie champagnes van kleine (en authentieke) huizen. Ze komen hun afspraken na en als je ze nodig hebt, dan is het contact persoonlijk! Oh ja, als je van mooie champagne houdt moet je hier echt wel eventjes een bestelling doen. Je wordt niet teleurgesteld!
Romy
De BubbelToppers
Lees verder
BubbelBroeders is een uniek en bedrijf om mee samen te werken voor zowel persoonlijk als zakelijk. De champagne, die zij verkopen, wordt met veel zorg uitgezocht door de BubbelBroeders zelf in de prachtige Champagne streek.
Mark
Geweldige service en fantastische kwaliteit
Lees verder
Wat een enthousiasme van de mannen achter dit mooie bedrijf. We hebben al meerdere bestellingen gedaan en zullen dat ook blijven doen. In plaats van de grote namen, verkopen zij juist de minder bekende (maar nóg veel lekkerdere) merken. De service van Bubbelbroeders is altijd fantastisch, een dikke aanrader dus!
Thomas
Een bruisende Bubbel Broeder!
Lees verder
Wat een te gekke avond! De bruisende energie van Siebe nam ons mee langs 8 verschillende champagnes. Met veel kennis en bubbelende feitjes maakte deze enthousiaste Bubbel Broeder onze O&N 2023 tot een knallende proeverij!
SORTEREN
ZOEK NAAR EEN CHAMPAGNE
PRIJS RANGE
Prijs - slider
2,-240,-
CATEGORIEËN
Kies een categorie
Categorieën
More

Zakelijk bestellen of meer bestellen dan de huidige voorraad toelaat? Neem contact op met de Bubbel Broeders via info@bubbelbroeders.nl

Direct leverbaar!
Pierre Domi – Cuveé Memory – Brut
 35,95 incl. btw
Uitverkocht
Driant Valentin – le Pinot Meunier – Extra Brut
 35,95 incl. btw
Uitverkocht
Arnoult Ruelle – Cuvée Initiale – Pinot Meunier Fût
 36,95 incl. btw
0 %
Volgende dag al in huis
0
Sterren op Trustpilot
0 +
Tevreden klanten
Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen met wat bubbel advies?